top of page

ELITE
KEEPERSPAKKET

Het elite-keeperspakket omvat 51 uur keeperstraining per voetbalseizoen onder leiding van coach Tim Degreve, voor doelmannen U8 tot en met U16. Het elite-keeperspakket telt 3 vaste groepen van 5 doelmannen die elke twee weken trainen op zondagvoormiddag. Daarnaast worden de doelmannen geprikkeld met wekelijks voetbalhuiswerk en een hooghoudbatterij, waardoor de individuele spelersopvolging verzekerd is. Bovendien krijgen de doelmannen die deelnemen aan het elite-keeperspakket de mogelijkheid om deel te nemen aan drie interne stagedagen onder leiding van coach Tim Degreve.

Stage.JPG
STAGE.JPEG

Sinds het voetbalseizoen 2022/2023 had ik het genoegen om het elite-keeperspakket uit te rollen. Het werd meteen een schot in de roos. Per voetbalseizoen 51 uren samen trainen in groep met gedisciplineerde, gemotiveerde en getalenteerde doelmannen, onder leiding van coach Tim werpt zijn vruchten af. Het voetbaltechnisch vermogen groeit elk jaar gemiddeld met 11,9%. Dit wordt gemeten door de tweejaarlijkse ‘Maestro-test’ in de voetbalarena van Football Worx. De modale vooruitgang in het hooghouden bedraagt 50,8% per doelman.

Hoe kan ik mij inschrijven op de reservelijst? 
Registreer je via bovenstaande knop en vul het registratieformulier in. De doelmannen op de reservelijst kunnen alsnog in aanmerking komen om in te vallen op één of meerdere trainingen binnen het elite-keeperspakket of exclusief deel te nemen aan onze interne stagedagen.

Waar vinden de trainingen plaats?
Alle trainingen en stagedagen gaan door op het uitstekende kunstgrasveld van Eendracht Winnik te Minnenhofstraat in 9400 Ninove.

Wat is de investering?

De inschrijving geldt voor het volledige voetbalseizoen. Het inschrijvingsgeld bedraagt 235 euro voor het eerste deel van het voetbalseizoen, dit zijn 10 keeperstrainingen in de periode augustus tot en met december. Het inschrijvingsgeld voor het tweede deel bedraagt 282 euro, dit zijn 12 keeperstrainingen in de periode januari tot en met juni. 

Waarom kiezen voor het elite-keeperspakket?
Het elite-keeperspakket zorgt voor continuïteit binnen je ontwikkeling als doelman en is de ideale aanvulling op je clubtrainingen. Doordat ik een volledig voetbalseizoen lang kan werken met dezelfde gemotiveerde keepersgroep, kan coach Tim Degreve zijn oefenstof op een progressieve manier aanbieden volgens zijn eigen filosofie en werkmethode. Deze intensieve trainingsuren, in combinatie met het wekelijks voetbalhuiswerk, zorgen voor extra balcontacten in een uitdagende leeromgeving. Elke doelman wordt via het 'Keeper Of The Season Klassement' op een individuele manier opgevolgd.

bottom of page