top of page

ELITE
KEEPERSPAKKET

Het elite-keeperspakket omvat 75 uur keeperstraining per voetbalseizoen onder leiding van coach Tim Degreve, voor doelmannen U8 tot en met U16. Het elite-keeperspakket telt 3 vaste groepen van 5 doelmannen die elke twee weken trainen op zondagvoormiddag. Daarnaast worden de doelmannen geprikkeld met wekelijks voetbalhuiswerk en een hooghoudbatterij, waardoor de individuele spelersopvolging verzekerd is. Bovendien krijgen de doelmannen die deelnemen aan het elite-keeperspakket de mogelijkheid om deel te nemen aan drie interne stagedagen onder leiding van coach Tim Degreve.

Stage.JPG
STAGE.JPEG

Tijdens de voetbalseizoenen 2022/2023 en 2023/2024 heb ik met veel plezier het elite-keeperspakket geïntroduceerd. Dit initiatief bleek meteen een groot succes. Gedurende elk voetbalseizoen trainen we 75 uur samen in groepsverband, met gedisciplineerde, gemotiveerde en getalenteerde doelmannen, onder leiding van coach Tim. De resultaten zijn indrukwekkend: het voetbaltechnisch vermogen groeit gemiddeld met 9,2% per jaar. Deze vooruitgang meten we aan de hand van de tweejaarlijkse ‘Maestro-test’ in de voetbalarena van Football Worx. Bovendien zien we een modale vooruitgang van maar liefst 122,1% per doelman in het hooghouden. Elk jaar maakt gemiddeld 18% van onze spelers de overstap naar een eliteclub (raadpleeg de Historiek voor meer informatie over deze transfers).

Hoe kan ik mij inschrijven op de reservelijst? 
Registreer je via bovenstaande knop en vul het registratieformulier in. De doelmannen op de reservelijst kunnen alsnog in aanmerking komen om in te vallen op één of meerdere trainingen binnen het elite-keeperspakket of exclusief deel te nemen aan onze interne stagedagen.

Waar vinden de trainingen plaats?
Alle trainingen en stagedagen gaan door op het uitstekende kunstgrasveld van Eendracht Winnik te Minnenhofstraat in 9400 Ninove.

Wat is de investering?

De inschrijving geldt voor het volledige voetbalseizoen. Het inschrijvingsgeld bedraagt 235 euro voor het eerste deel van het voetbalseizoen, in de periode augustus tot en met december. Het inschrijvingsgeld voor het tweede deel bedraagt 282 euro, in de periode januari tot en met juni. 

Waarom kiezen voor het elite-keeperspakket?
Het elite-keeperspakket zorgt voor continuïteit binnen je ontwikkeling als doelman en is de ideale aanvulling op je clubtrainingen. Doordat coach Tim een volledig voetbalseizoen lang kan werken met dezelfde gemotiveerde keepersgroep, kan hij zijn oefenstof op een progressieve manier aanbieden volgens zijn eigen filosofie en werkmethode. Deze intensieve trainingsuren, in combinatie met het wekelijks voetbalhuiswerk, zorgen voor extra balcontacten in een uitdagende leeromgeving. Elke doelman wordt via het 'Keeper Of The Season Klassement' op een individuele manier opgevolgd.

bottom of page