top of page

ELITE
SPELERSPAKKET

Het elite-spelerspakket omvat 75 uur techniektraining per voetbalseizoen onder leiding van coach Brent Van Snick, voor spelers U8 tot en met U16. Het elite-spelerspakket telt 3 vaste groepen van 14 spelers die elke twee weken trainen op zondagvoormiddag. Daarnaast worden de spelers geprikkeld met wekelijks voetbalhuiswerk en een hooghoudbatterij, waardoor de individuele spelersopvolging verzekerd is. Bovendien krijgen de spelers die deelnemen aan het elite-spelerspakket de mogelijkheid om deel te nemen aan zes interne stagedagen onder leiding van coach Brent Van Snick.

Stage_edited.jpg
Stage_edited.jpg

Sinds het voetbalseizoen 2022/2023 had ik het genoegen om het elite-spelerspakket uit te rollen. Het werd meteen een schot in de roos. Per voetbalseizoen 75 uren samen trainen in groep met gedisciplineerde, gemotiveerde en getalenteerde spelers, onder leiding van coach Brent werpt zijn vruchten af. Het voetbaltechnisch vermogen groeit elk jaar gemiddeld met 10,2%. Dit wordt gemeten door de tweejaarlijkse ‘Maestro-test’ in de voetbalarena van Football Worx. De modale vooruitgang in het hooghouden bedraagt 143,5% per speler. Jaarlijks maakt doorsnee 8% van onze spelers de overstap een eliteclub.

Hoe kan ik mij inschrijven op de reservelijst? 
Film je geslaagde toelatingsproef en stuur de video door via WhatsApp naar 0478/82.57.49 
of via mail naar techniektrainingvs@gmail.com met als titel ‘toelatingsproef + naam’. Nadat ik de video heb goedgekeurd neem ik persoonlijk contact met jou op. De spelers op de reservelijst kunnen alsnog in aanmerking komen om in te vallen op één of meerdere trainingen binnen het elite-spelerspakket of exclusief deel te nemen aan onze interne stagedagen.

Wat houdt de toelatingsproef in?
Ben je een U8 of U9 speler? Maak dan een video waarin je de bal 20 maal hooghoudt afwisselend met je linker en rechtervoet. Speel je bij de U10, U11 of U12? Maak dan een video waarin je de bal 60 maal hooghoudt afwisselend met je linker en rechtvoet. Voetbal je bij de U13 of hoger? Maak dan een video waarin je de kleine rondo heen en terug uitvoert met minstens 20 balcontacten. Bekijk de video van de eerste, tweede en derde toelatingsproef door op de link te klikken.

Waar vinden de trainingen plaats?
Alle trainingen en stagedagen gaan door op het uitstekende kunstgrasveld van Eendracht Winnik te Minnenhofstraat in 9400 Ninove.

Wat is de investering?

De inschrijving geldt voor het volledige voetbalseizoen. Het inschrijvingsgeld bedraagt 235 euro voor het eerste deel van het voetbalseizoen, in de periode augustus tot en met december. Het inschrijvingsgeld voor het tweede deel bedraagt 282 euro, in de periode januari tot en met juni. 

Waarom kiezen voor het elite-spelerspakket?
Het elite-spelerspakket zorgt voor continuïteit binnen je ontwikkeling als jeugdvoetballer en is de ideale aanvulling op je clubtrainingen. Doordat ik een volledig voetbalseizoen lang kan werken met dezelfde gemotiveerde spelersgroep, kan ik mijn oefenstof op een progressieve manier aanbieden volgens mijn eigen filosofie en werkmethode. Deze intensieve trainingsuren, in combinatie met het wekelijks voetbalhuiswerk, zorgen voor extra balcontacten in een uitdagende leeromgeving. Elke speler wordt via mijn 'Player Of The Season Klassement' op een individuele manier opgevolgd.

bottom of page