top of page

MAIN CORPORATE PARTNERSHIPS

Sinds 1969 zijn zij dé referentie voor de realisatie van winkel- en interieurinrichtingen. Als interieurbouwer zijn zij zowel op de B2B- als op de B2C-markt actief. Dankzij hun up-to-date machinepark en passioneel team van vakmensen garanderen zij kwaliteit, flexibiliteit en service.

Eco-Project Crabbe-Beulens is de start-up van 2 jeugdvrienden met een gezamenlijke passie: ecologie en duurzaamheid. Dat kan je alvast horen in de naam van ons bedrijf! We zijn gespecialiseerd in duurzame energie en dat uit zich op verschillende vlakken.

Bij Frituur Happy kunt u alle dagen terecht voor een lekker pakje knapperige goudgele frietjes met een flinke schep mayonaise of één van de vele andere sauzen in het gamma van Frituur Happy. Naast de traditionele frietjes vindt u bij Frituur Happy ook een bijzonder uitgebreid gamma aan snacks.

Heeft u een levering in de Benelux en bent u op zoek naar een modern en toonaangevend transportbedrijf? Benelux Trans is u graag van dienst. Zij leveren een ruim en divers aanbod aan transportdiensten op maat. Van gekoeld transport tot distributie binnen de gehele Benelux.

Technieker nodig? Bij Technicians vind je zeker de juiste persoon. Vaste contactpersoon. Probleem oplossend. Veilig werken. Kwaliteit. Ervaren techniekers.

EXCLUSIVE PARTNERSHIPS

Spar Appelterre is de winkel voor jouw dagelijks gemak. Nabijheid, een onberispelijke productkwaliteit, een klantgerichte service, "Value for Money" en een inspirerende winkelbeleving zijn de 5 kernwaarden van deze lokale supermarkt.

Mensen blij maken met haar lekkere taarten en gebak, daar doet zij het voor! Kasten vol bakspullen, decoratie en meer...

Alle benodigdheden om er een mooie, maar vooral overheerlijke creatie van te maken. Altijd vers gemaakt en met veel liefde.

Immo De Ras, jouw vastgoedexpert voor de verkoop en verhuur van huizen, appartementen en gronden. Ontdek het volledige aanbod op hun website. Zij staan bekend om hun professionaliteit en prima opvolging van elk dossier. 

bottom of page