HOOFDSPONSOR

Thierry Timmermans, Puurwoonarchitectuur

"Een evenwichtige samenwerking van jarenlange ervaring en kennis, gecombineerd met een jonge visie en passie voor interieur en architectuur."

- Thierry Timmermans

De perfecte omschrijving van waar Puurwoonarchitectuur voor staat. Zij dragen kwaliteit en goede communicatie hoog in het vaandel, dit vanaf de eerste ontmoeting tot de oplevering van jouw project. Hierdoor ontstaat een ontwerp dat er voor zorgt dat je interieur niet enkel een thuis, maar ook een aangename beleving wordt. Puurwoonarchitectuur ontwerpt zowel interieurs, interieurelementen en maatwerk, maar ook voor verbouwingen kan je bij hun terecht. Zij doen zowel projectontwikkeling voor je gehele woning als voor afzonderlijke ruimtes binnen jouw woning zelf. Geen uitdaging is hun te klein of te groot, ons doel is om in elke situatie een mooie meerwaarde te betekenen en in elk ontwerp karakter en persoonlijkheid naar voor te brengen.

SIDESPONSORS

BROODJES SYLVIA

15578854_1375670519144497_65089154358974

Bij Broodjes Sylvia te Zottegem kan U terecht voor overheerlijke vers afgebakken belegde broodjes, Panini's en pasta, snacks en zoveel meer. 
Wat zeker een aanrader is zijn de super lekkere ontbijtmanden die je bij Broodjes Sylvia kan bestellen.

GROWFORCE ACADEMY

Growforce.JPG

GrowForce academy helpt oprichters, marketeers en growth teams bij het creëren van voorspelbare sales funnels en het verhogen van tractie, retentie en referral. Het GrowForce team doet dit door je te leren hoe je leadgeneratie kan automatiseren, klantstromen kan optimaliseren en het brainstormen over groei-experimenten. GrowForce academy helpt je ook om jouw waardepropositie, verkoop- en marketingproces, technologie blueprint en verkoopteam naar een hoger maturiteitsniveau te brengen.

TECHNICIANS

Technical.JPG

Technicians specialiseert zich, als partner, in technische outsourcing/projectoutsourcing van techniekers voor bouw en industrie. Bedrijven kunnen op ons beroep doen voor zowel korte of lange opdrachten als voor een bepaald project. Zo willen wij elke klant flexibel helpen. Zoek je een stabiele contractor of onderaannemer? Dan kunnen wij, als specialist in technische outsourcing, jou helpen. Onze ervaren techniekers koppelen vakkennis aan een juiste mentaliteit. Deze combinatie staat doorheen de organisatie centraal.

BENELUX TRANSPORT

YaroNV.jpg

Volle wagens of deelpartijen, Benelux Trans zorgt ervoor dat elke vracht binnen de gestelde termijn afgeleverd wordt binnen de Benelux. Het wagenpark van Benelux Trans voldoet aan de nieuwste eisen die de transportsector aan voertuigen stelt. zo kunnen wij op een milieubewuste wijze onze opdrachten uitvoeren. We beschikken over een eigen garage om onze vloot op regelmatige basis te kunnen onderhouden waardoor we de kosten onder controle kunnen houden en onze opdrachten binnen de beloofde termijnen kunnen uitvoeren.

WELL CONSIDERED