ONS VERHAAL

"You get what you work for not what you wish for" 

Techniektraining Van Snick werd halfweg 2017 opgericht door Brent Van Snick met als doel de algemene voetbalvaardigheden bij jonge beloftevolle spelers te verbeteren in een professioneel kader. Dit doen wij aan de hand van privétechniektrainingen, small group trainingen, demotrainingen, bootcamps en stages.


Sinds 2018 bieden wij ook trainingsmogelijkheden aan voor doelmannen aan de hand van privékeeperstraining, small group keeperstrainingen en specifieke keeperstraining tijdens onze bootcamps en stages.

 

Halfweg 2019 zijn wij overgegaan tot het openen van een tweede campus om te kunnen voldoen aan het grote aantal inschrijvingen. Deze vindt plaats te Opwijk. Halfweg 2020 openden wij onze derde en vierde campus te Divas Ninove (Girls Only) en te Elene. Met trots beschikken wij dus over vier locaties (Winnik, Opwijk, Divas Ninove en Elene) waar onze Small Groups-trainingsactiviteiten kunnen doorgaan.

 

Drie jaar na de oprichting zijn wij gegroeid tot één van de grootste voetbalscholen in België, biedt onze organisatie plek aan +400 jonge voetballertjes om hun favoriete hobby uit te oefenen, organiseren wij 4 grote bootcamps per jaar met plek voor +100 spelers en begeleiden wij meer dan 80 prof- en elitespelers middels onze privétrainingen. Door de positieve mond-tot-mond reclame zijn onze trainingsactiviteiten met de helft verdubbeld, zijn onze bootcamps en stages meestal op één dag uitverkocht, is onze trainersstaf gegroeid tot +30 gespecialiseerde coaches en worden wij gevolgd door meer dan 28.000 mensen op sociale media.

ONZE VISIE

"Sight is what you see with your eyes, Vision is what you see with your mind." 

Onze organisatie heeft tot doel de algemene voetbalvaardigheden van jonge beloftevolle spelers te verbeteren, individueel of in zo klein mogelijke groepjes. Wij gaan er prat op dat elk individu per training aan +- 500 balcontacten moet komen. Dit gebeurt aan de hand van onze vaste pijlers:

  • Ball Mastery

  • Schijn -en passeerbewegingen

  • Kappen en draaien

  • Hooghouden

  • Passing / Afwerken

  • Cognitieve voetbalvaardigheden

  • Small Side Games

  • Fun, inspireren en motiveren

Elke training is afgesteld op één of meerdere van bovenstaande pijlers. De focus wordt gelegd op het inspireren en motiveren van elke speler door middel van een positieve en vakkundige aanpak.

Het verbeteren van deze specifieke voetbaltechnische
vaardigheden wordt stap voor stap aangeleerd. Bij de eerste stap isoleren wij de nieuwe vaardigheid, om hem daarna te perfectioneren middels detailcoaching met als doel de vaardigheid functioneel te maken. Tijdens elke training proberen wij wedstrijdsituaties te simuleren en te creëren zodat de speler de aangeleerde specifieke voetbaltechnische vaardigheden leert herkennen en kan toepassen.

Wij zijn er ons van bewust dat
elk individu een individueel proces doorloopt met leeftijdseigen en persoonlijke kentekenen. Doordat de groepstrainingen op clubniveau worden gevolgd door 15-20 spelers per trainer is er weinig of geen ruimte om in te gaan op de individuele noden of voor het aanleren van specifieke voetbaltechnische vaardigheden. Daarom zijn al onze trainingen en stages een perfecte aanvulling op de clubtrainingen om zo het individu naar een hoger voetbaltechnisch niveau te brengen.