PRIVÉ TRAINING

"Hard work beats talent when talent fails to work hard" 

 ! Nummer 1 in België op gebied van techniektraining ! 

Gedurende het hele jaar bieden wij privétechniektrainingen aan. Onze privétechniektrainingen zijn vernieuwend, uiterst professioneel en daardoor in heel België gekend. Binnen onze organisatie begeleiden wij een 20-tal profvoetballers en een 150-tal jeugdspelers van alle leeftijden en niveau's. Wij bouwen de trainingen op maat van de jeugdspeler en in samenspraak met de ouders. Tijdens een privétechniektraining verbeteren wij de algemene basistechniek van de speler en leren wij hem/haar nieuwe skills aan om verdedigers het nakijken te geven. Daarnaast richten wij ons op het verbeteren van de coördinatie, pastechniek, afwerking, en reactievermogen. Tijdens deze verschillende oefeningen worden de jonge spelers ook gestimuleerd om hun ‘brains’ te gebruiken. Alle oefenvormen worden door de techniektrainer uitvoerig voorgesteld en voorgedaan. De jeugdspeler leert sneller bij wanneer hij/zij de correcte uitvoering met zijn/haar eigen ogen waarneemt. Detailcoaching is hierbij van cruciaal belang samen met de nodige dosis motivatie. Een privétechniektraining kan op afspraak vast gelegd worden. Deze trainingen duren minimaal 60 minuten. Het aantal jeugdspelers per techniektraining is gelimiteerd van 1 tot 2 deelnemers. Wij mochten reeds profvoetballers begeleiden uit verschillende topcompetities en jeugdspelertjes individueel begeleiden van RSC Anderlecht, Club Brugge, KAA Gent, Standard Luik, KV Mechelen, KV Oostende, KV Kortrijk, Waasland-Beveren, Beerschot-Wilrijk, Sp. Lokeren enz. maar anderzijds ook spelertjes van provinciaal of gewestelijk niveau.

 PRIVÉ TECHNIEKTRAINING 

 PRIVÉ TECHNIEKTRAINING 

OOK VOOR DOELMANNEN

! UNIEK CONCEPT IN VLAANDEREN !

Binnen onze organisatie hechten wij eveneens veel aandacht aan onze doelmannen, daarom bieden wij ook voor hun privétrainingen aan onder leiding van onze gespecialiseerde keepertrainer Tim Degreve (zie coaches). Doorheen de jaren is de taakomschrijving van een keeper serieus geëvolueerd. Het gaat niet alleen meer om de "ballenpakker" binnen de ploeg maar fysisch, technisch, tactisch en mentaal komt er heel wat bij kijken en daar wil "Techniektraining Van Snick" U in helpen. Wij zorgen voor een stelselmatig groeiproces van uw zoon of dochter binnen zijn of haar mogelijkheden. Door de passie van uw kind voor het keepen en onze passie ervoor kunnen we samen heel wat bereiken voor het worden van een moderne doelman of doelvrouw aan de hand van professionele, motiverende en gespecialiseerde keeperstrainingen. Aarzel dus niet en boek meteen jouw privétraining online. Een privékeeperstraining kan op afspraak vast gelegd worden. Deze keeperstrainingen duren minimaal 60 minuten. Het aantal doelmannen per privékeepertraining is gelimiteerd van 1 tot 2 deelnemers. Wij mochten reeds doelmannen individueel begeleiden van Anderlecht, Club Brugge, KRC Genk, PSV en van verschillende interprovinciale en regionale clubs.  

 PRIVÉ KEEPERSTRAINING 

BEGELEIDENDE SPELERS

Arno Mannaert

Arno Mannaert

Zoontje van Vincent Mannaert, Algemeen directeur van Club Brugge.

Aulon A. - U10 RSC Anderlecht Elite

Aulon A. - U10 RSC Anderlecht Elite

Xander - Club Brugge U9

Xander - Club Brugge U9

Tibe - KV Kortrijk U9

Tibe - KV Kortrijk U9

Ilhan S. - KV Mechelen U9

Ilhan S. - KV Mechelen U9

Arda K. - KV Mechelen U9

Arda K. - KV Mechelen U9

Lars M. - KV Kortrijk U9

Lars M. - KV Kortrijk U9

Yassine T. - U9 RSC Anderlecht Elite

Yassine T. - U9 RSC Anderlecht Elite

Arvid V. & Arda K. - U10 KV Mechelen

Arvid V. & Arda K. - U10 KV Mechelen

Jarne B. - KV Mechelen U9

Jarne B. - KV Mechelen U9

Maxime VN - U9 Club Brugge Elite

Maxime VN - U9 Club Brugge Elite

Tibe V. - Noah C. - Senne A. - U12 E. Aalst en KVK Ninove

Gilles B. - U12 SK Deinze

Gilles B. - U12 SK Deinze

Ruben DP - U9 Waasland Beveren Elite

PRAKTISCHE INFO

 • ZOWEL VOOR VELDSPELERS ALS VOOR DOELMANNEN

 • PROFESSIONELE TRAININGEN MET DETAILCOACHING

 • TRAININGEN OPGEBOUWD OP MAAT VAN HET INDIVIDU

 • EXTRA AANDACHT VOOR WERKPUNTEN VAN DE SPELER

 • ONDER LEIDING VAN GESPECIALISEERDE TRAINERS

 • SPELERS VAN ALLE NIVEAU & LEEFTIJD (ELITE - PROVINCIAAL - GEWESTELIJK)

 • DATA WORDEN VASTGELEGD IN SAMENSPRAAK MET DE OUDERS

 • MAXIMUM 2 SPELERS PER PRIVÉTRAINING OF 2 DOELMANNEN PER TRAINING

 • PRIJS PER TRAINING = 55 EURO

 • EXTRA HUISWERKOEFENING PER TRAINING

BOEK JOUW PRIVÉTRAINING

BEKIJK HIER ONZE AGENDA & KIES ZELF JOUW TRAININGSMOMENTEN

Papa Arda K. U9 KV Mechelen

“Individuele begeleiding op TOPNIVEAU. Arda geniet ten volle van alle tricks & trucks van trainer Brent. Elke detail wordt uitvergroot. Elke training leert Arda nieuwe skills. 1 privé training = 20 trainingen op clubniveau.   ” 

—  Yavuz K. 

Papa Maxime V.N. U9 Club Brugge

“Maxime kijkt na zijn tegenslag in het tussenseizoen ietwat met een bang hartje uit naar de seizoenstart morgen, maar na je privétraining met gevarieerde en hoogstaande oefenstof heeft hij zeker vertrouwen getankt vandaag. Goede aanpak ook van the boys op pedagogisch vlak!” 

—  Stijn V.N. 

CONTACTEER ONS

VRAGEN ? OPMERKINGEN ? FEEDBACK ?
 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
14.852 mensen volgen Techniektraining Van Snick

©2025 BY TECHNIEKTRAINING VAN SNICK

Alle rechten voorbehouden

Website bezoekers